CÉGES PROGRAMOK

Céges programok Budapesten, gyönyörű természeti környezetben

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ számtalan lehetőséget kínál céges programok lebonyolítására. Rugalmas megoldásokkal várjuk cégek jelentkezését Budapest belterületén, de gyönyörű természeti környezetben, Csillebércen.
Céges tréningekre, vállalati megbeszélésekre, termékbemutatókra, értekezletekre, továbbképzésekre, tanfolyamokra különböző méretű termekkel rendelkezünk, melyek minden igény kielégítenek. A céges programok számára helyszínt biztosító termeink többsége laminált padlós, természetes fénnyel ellátott, világos, változtatható berendezésű. A székek és asztalok biztosítása mellett kérésre vetítővásznat, projektort, flipchart táblát is biztosítunk a céges programokhoz. Nem jelent problémát, ha egyszerre több képzés zajlik, vagy több, kisebb létszámú szeminárium és szekció teremre van szükség a kiscsoportos munkához, egymás melletti termeinkben ez is zökkenőmentesen megoldható.

Céges programok - programhelyszínek Budapest - Céges csapatépítő tréningek, vállalati megbeszélések, termékbemutatók, értekezletek, továbbképzések, tanfolyamok
A nagyobb létszámú céges programoktól, találkozóktól, konferenciáktól sem riadunk vissza, nagyobb előadótermeinkben, valamint sportcsarnokunkban ezen céges rendezvények is lebonyolíthatók. Több napos céges programok esetén változatos szálláskínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó csapatépítő tréningről, képzésről, tanfolyamról, vagy vezetőségi meetingről.
Catering szolgáltatást, kávészünet bekészítést bármelyik termünkbe szívesen vállalunk, ezzel is megkönnyítve a céges programok hatékony lebonyolítását. Amennyiben ezt a céges program szervezője nem igényli, úgy külső catering is behozható a céges program keretében.

Céges programok - programhelyszínek Budapest - Catering

Szabadtéri helyszíneink kiválóan alkalmasak céges programok, sportnapok, vállalati és családi rendezvények, sportvetélkedők megtartására. Jó levegőn és csendes természeti környezetben lévő rendezvényhelyszíneinken felfújható légvárak, sportjátékok, élő csocsó és egyéb játékok felállítására is van elegendő hely, így több céges program is megfér egymás mellett, sőt, még egy focipályányi hely is marad a futball szerelmeseinek. Emellett számtalan sportolási lehetőség színesíti a céges programok repertoárját, így kosárlabda- és röplabda pálya található a csillebérci központ területén.

Céges programok Budapest - Sport programok CsillebércCéges programok Budapest - Sport programok Csillebérc - Családi nap

Amennyiben szeretné céges programját Budapesten, de gyönyörű természeti környezetben megtartani, kérje egyedi céges program ajánlatunkat most!
Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel és rugalmas megoldásokkal várjuk Csillebércen!