ESKÜVŐK, ILLETVE LEGÉNY- ÉS LEÁNYBÚCSÚK

Ideális helyszínt keres esküvőjének Budapesten, de ne legyen szmog, zaj és tömeg?

Csillebérc az ideális választás: Budapest belterületén, de gyönyörű természeti környezetben.

Esküvő Budapesten - Esküvőhelyszín - Esküvőszervezés Csillebércen I.

Esküvői dísztermünk, a Tükörterem 173 m²-es, ültetve 120 fő befogadására képes, és tartozik hozzá egy szabadtéri terasz is. Az esküvői terem légkondicionált, berendezését pedig az Önök igényeire alakítjuk, hogy az esküvő minden fennakadás nélkül valósuljon meg.

Esküvő Budapesten - Esküvőhelyszín - Esküvőszervezés Csillebércen II.

Az esküvői terem alapdíszítése a bordó, díszítésként fehér székszoknyát és bordó masnit, valamint fehér vagy bordó színű terítőt tudunk felajánlani az esküvőre. Kérésre természetesen az esküvői terem átalakítható, így a szivárvány bármely színében pompázhat az esküvő, csak a képzelet és persze az ifjú pár szab határokat.

Esküvő Budapesten - Esküvőhelyszín - Esküvőszervezés Csillebércen III.

Ha nincs még ötlet az esküvői vacsorára, kérje bátran catering ajánlatunkat is! Természetesen nem jelent problémát az sem, ha az esküvői menüt ismerős vagy barát szolgáltatja, nincs kizárólagosság, külsős catering cég is behozható az esküvőre.

Esküvő Budapesten - Esküvőhelyszín - Esküvőszervezés Csillebércen IV.

Amennyiben a fenti terem túl kicsi, túl nagy, vagy csak épp nem nyerte el tetszésüket, akkor sok más esküvő-, és rendezvényhelyszín közül is tudnak választani Csillebércen. Tekintsék meg teljes teremkínálatunkat, előre egyeztetett időpontban! Biztosan megtaláljuk az ideális megoldást!

Szállásra is szüksége lenne a násznépnek? Válogassanak bátran szálláskínálatunkból!

Ha már esküvő, elmaradhatatlan a legény- és leánybúcsú…

Legény-, és leánybúcsú több változata is megvalósítható a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban. Jellemzően az itt-alvós változattal szoktak élni gyakrabban legény-, és leánybúcsús vendégeink. Kis létszámú csoportok esetén egy bungaló épület, nagyobb létszám esetén több bungaló épület, illetve termek is bérelhetők e célra, de a legény- és leánybúcsúk szervezői számára kedveltek a faház szobáink és a kőház szobáink is. A bulizással járó nagyobb hangzavar nem jelent feltétlen akadályt, hisz szállásaink, illetve felajánlott termeink a csillebérci központ elszeparáltabb részein találhatók.

legénybúcsú budapest - leánybúcsú csillebérc

Esküvőt szervez? Legény- vagy leánybúcsúnak keres helyszínt? Kérje egyedi ajánlatunkat most!

Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel és rugalmas megoldásokkal várjuk Csillebércen az ifjú párt, barátaikat, és az egész násznépet!