Küldetés

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ munkatársai azon dolgoznak, hogy a hozzánk érkező vendégek élményekkel gazdagon térjenek haza. Csillebérc adottságait kihasználva számos rendezvénynek adtunk már otthont, s ezt szeretnénk a továbbiakban is folytatni.
A Csillebércre érkező kirándulók (osztályok, gyerekcsoportok) a pihenésen túl kedvükre válogathatnak a terület lehetőségeiből, s tölthetik el aktívan szabadidejüket. A csillebérci szállások, termek, rendezvényhelyszínek, sportcentrum, szabadtéri színpad, erdei kerékpáros pálya nagyon sok lehetőséget kínál cégeknek, iskoláknak, baráti társaságoknak egyaránt programjaik élvezetes megvalósításához.
Vendégeink igényeinek magas szintű kiszolgálása mellett fontos számunkra, hogy minden ötlet valósággá váljon. Rugalmas hozzáállásunknak köszönhetően a csillebérci központ területén sokféle rendezvény megvalósítható, partnerek vagyunk újabb és újabb ötletek megvalósításában.

A változó utazási szokások, a lerövidült vendégéjszakák és az egyre magasabb elvárások ellenére bizakodóak vagyunk, hogy létesítményeinkben még sokáig üdvözölhetjük a látogatókat, s a csillebérci központ méltó emlékét őrzi az egykor virágzó, több millió táborozót vonzó Csillebérci Úttörőtábornak.

Aki ellátogat a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központba, személyesen is megtapasztalhatja vendégszeretetünket. Kérje egyedi ajánlatunkat most!

Küldetés - Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ