Szabadidő

Szabadidős programok Budapesten, jó levegőn

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál családoknak, iskolai csoportoknak, baráti társaságoknak, cégeknek és egyéb szervezeteknek, csoportoknak. Budapest belterületén, de természeti környezetben, jó levegővel és szeretettel várjuk a kikapcsolódni vágyókat Csillebércen. A szabadidő aktív eltöltéséhez minden tárgyi és egyéb feltételt biztosítunk. Amennyiben nagyobb rendezvény részeként szeretné igénybe venni aktív szabadidős lehetőségeinket, akkor tekintse meg rendezvényhelyszíneinket, amelyekhez változatos szálláslehetőségeket is biztosítunk, több napos programok esetén.

Szabadidő - Szabadidős programok Budapest - Ugrálóvárak Csillebérc

Bérelhető eszközök a szabadidő aktív eltöltéséhez:

  • Felfújható ugrálóvárak, akadálypálya (gyerekek részére)
  • szumó-ruha (nagyobb gyerekek, illetve felnőttek részére)
  • 430 cm átmérőjű trambulinok (gyerekek, illetve felnőttek részére)
  • csocsó,
  • óriás-játékok (gyerekek, illetve felnőttek részére)
  • pingpong asztalok
  • hangosítás személyzettel

Szabadidő - Szabadidős programok Budapest - Csillebérc - vadkacsaSzabadidő - Szabadidős programok Budapest - Csillebérc - mókus

Egyéb szabadidős lehetőségek

Klub szoba

Az ifjúsági szálló épületében található szabadidős helyiség biliárdasztallal, csocsó asztallal, darts táblával felszerelt, így vendégeink akkor sem kell unatkozniuk, ha esik az eső.

Kalandpálya – drótköteles akadálypálya a fák tetején

Az izgalmas kalandpályát minden korosztálynak ajánljuk a kicsiktől a nagyokig a szabadidő aktív eltöltésére. Különböző nehézségi fokú kalandpályákon kell végighaladni, korosztálynak megfelelő nehézségi szintekkel, így minden korosztály átélheti az izgalmakat. Egyénileg és csapatban is felejthetetlen élményt nyújt.

Paintball – csapatépítő játék festékgolyós fegyverrel

A paintball elsősorban felnőttek és idősebb gyermekek részére ajánlott aktív szabadidős program. Mivel a paintball csapatjáték, ezért minél többen játsszák, annál izgalmasabb. Kiváló csapat összekovácsoló hatással bír, hiszen a csapattagok közötti összhang és együttműködés a győzelem kulcsa.

Airsoft – apró, biológiailag lebomló gumilövedékkel játszott csapatépítő játék

Az airsoft elsősorban felnőttek és idősebb gyermekek részére ajánlott játék. Az airsoft szabályai nagyon hasonlítanak a paintball-hoz.

Lasertag –csapatépítő játék lézer fegyverrel

A lasertag szinte minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást nyújt, és a találat sem fáj. A lasertag játék menete szintén hasonlít a paintball-ban és az airsoft-ban használatoshoz.

Exit-game – szobaszabadulós helyszín

Az exit game egy szobából, illetve szobarendszerből való kijutós játék. A 4-6 fős csapatoknak 60 perc áll a rendelkezésére, hogy szobáról szobára haladva az idő letelte előtt kijussanak. Az exit game a lakatok, zárak, izgalmas feladványok csapatjátéka.

Étkezési lehetőségek

Étterem – kávézó

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ hangulatos kávézója helyben készült ételei elsősorban a házias ízeket képviselik, de minden extra kívánságot igyekeznek kielégíteni. 100-120 fős csoportok étkeztetését a kávézó nagytermében, valamint fedett teraszán is vállalják.
Tréningekhez kávészünet bekészítést, szabadtéri programokhoz büfét egyedi igények alapján tudnak biztosítani.

Hóvirág étterem

A Hóvirág Étterem nagy létszámú csoportok önkiszolgáló (tálcás) étkeztetését vállalja, előre egyeztetett menüvel.

Szabadidő - Szabadidős programok Budapest - Hóvirág étterem Csillebérc

Amennyiben szeretné Budapesten, de jó levegőn eltölteni szabadidejét, vagy szabadidős programokat tervez, kérje egyedi szabadidő ajánlatunkat most!

Amennyiben kérdése van szabadidős programjainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!