Szállás

Állandó szállások Csillebércen

Szeretettel és rugalmas megoldásokkal várjuk csillebércen az iskolai csoportokat, családokat, cégeket, egyetemi és tudományos rendezvényeket, valamint esküvőt vagy legény-, és leánybúcsút búcsút ünneplőket az alábbi szállások bármelyikével. A szállásokat úgy alakítottuk ki, hogy minden szállásigényt ki tudjunk elégíteni a csillebérci központban, amely még Budapest, de már természet.

Szállás bungalóban

Saját fürdőszobával rendelkező bungaló szobáink családok, baráti társaságok, csapatépítő tréningek szállás szükségletének kielégítésére.

Egy bungalóban 4 db önálló szoba található, melyek 2, 3 illetve 4 személy részére biztosítanak szálláslehetőséget, egy bungaló pedig maximálisan 12 – 13 fő befogadására alkalmas. A bungalók előterében kényelmes fotelek, dohányzóasztal, hűtőszekrény, mikrosütő és televízió, valamint ingyenes WiFi elérhetőség várja minden kedves vendégünket.

Mivel a szobák saját kulccsal rendelkeznek, önállóan is bérelhetőek, így párok, egyéni vendégek részére is kiválóan alkalmas szállások.

Összesen 8 bungalóval, azaz 32 db ilyen szobával rendelkezünk, melyek maximális kapacitása 96 fő.

Szállás Budapest - bungaló Csillebércen I.Szállás Budapest - bungaló Csillebércen II.

Szállásdíjak bungalóban:

  • Szállás 2 ágyas szobában: 11000 Ft / szoba / éj
  • Szállás 3 ágyas szobában: 13500 Ft / szoba / éj
  • Szállás 4 ágyas szobában: 16000 Ft / szoba / éj

Szállás ifjúsági szállóban

Az ifjúsági szálló két emeleten várja vendégeit 3 személyes szobáival. Az ifjúsági szálló szobáihoz nem tartozik saját zuhanyozó, azok emeletenként (nemenként különálló) közös zuhanyzóval és mosdóval rendelkeznek. Az ifjúsági szállóban összesen 70 szobában közel 200 főt tudunk elszállásolni a télen-nyáron üzemelő szálláshelyen, így nagyobb létszámú iskolai csoportok, osztályok, kirándulások, konferenciák, találkozók és egyéb rendezvények szállásigényének kielégítése sem jelent akadályt számunkra.
Ingyenes WiFi lehetőség az épület aulájában biztosított.

Szállás Budapest - ifjúsági szálló Csillebércen

A szállás díja az ifjúsági szállóban:

  • Ifjúsági szálló emeleti szobák: 3.100 Ft/fő/éj
  • Egyágyas elhelyezés esetén: 3.700 Ft/fő/éj

Szállás apartmanban

Az ifjúsági szálló földszintjén található 5 db apartman. Az apartmanok 4 személyesek, saját fürdőszobával, televízióval, mikróval és hűtővel felszereltek. Az apartman ideális szállás családoknak, kisebb baráti társaságoknak, és komplex szállásigény esetén – például esküvők szállásszükséglete – a szeparált szállás biztosítására.

Szállás Budapest - Apartman Csillebérc I.

Szállásdíjak apartmanban:

  • 3 ágyas: 12.000 Ft/apartman/éj
  • 4 ágyas: 15.000 Ft/apartman/éj

Szezonális szállások csillebércen

Szezonális jellegű szállásaink május 1-től szeptember 30-ig várják a látogatókat.

Szállás altábori kőházakban

Az altábori kőházak 6+4 személyes, emeletes ágyas szobáit elsősorban kirándulásokhoz, táborokhoz, iskolás csoportoknak és egyetemistáknak ajánljuk, de baráti társaságok, csapatépítő csoportok részére is ideális szállás lehet. A szobákhoz nem tartozik fürdőszoba, a vizesblokk altáboronként önálló épületben helyezkedik el.

Egy-egy altáborban 18 kőház-szobában 180 vendéget tudunk egyszerre fogadni. Természetesen lehetőség van csak egy részét kivenni a szobáknak, így bármilyen méretű rendezvényhez vagy programhoz tudunk szállást biztosítani.

Szállás Budapest - kőház szoba csillebérc

Szállásdíjak altábori kőházban:

Szállás 6+4 személyes, emeletes ágyas szobában:
1800 Ft / fő / éj

Szállás altábori faházban

Egy-egy altábori faház kétszer 4 szobával rendelkezik, melyben 24 fő számára tudunk szállást biztosítani. 4 szobához tartozik közös zuhanyozó, mely a faház épületében található.
3 személyes faház szobáinkban főleg a táborok, osztálykirándulások csoportvezetőit, kísérőit helyezzük el, de kisebb baráti társaságok, esetleg nagyobb családok részére is megfelelő szállás lehet.
Egy-egy táborrészünk (altáborunk) 200 férőhelyes, 180 főnek 6+4 személyes kőház-szobában, 24 főnek 3 személyes faház-szobában tudunk szállást biztosítani.

Szállás Budapest - Faház szoba csillebérc

Szállásdíjak altábori faházban:

Szállás 3 személyes, faház szobában: 2200 Ft / fő / éj

Csillebércen 5 altáborban összesen közel 1 000 főre van szabad férőhelyünk, így nagy létszámmal bíró gólyatáborok, fesztiválok helyszínének is kiválóan alkalmas szálláslehetőséget és rendezvényhelyszínt tudunk biztosítani.

Szállás kempingben

Fás és füves területen, zöld övezetben sátorhelyeket és lakóautó parcellákat is igénybe lehet venni a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ kemping részlegében. A zuhanyzók, toalettek, valamint főzési és mosási lehetőség az ifjúsági szálló épületében találhatóak.

Szállásdíjak kempingben:

  • Sátorhely: 1 400 Ft / éj + szállásdíj: 800 Ft / fő / éj
  • Parcella: 3500 Ft / éj + szállásdíj: 800 Ft / fő / éj

Amennyiben valamelyik szállás felkeltette az érdeklődését, kérje egyedi szállásajánlatunkat most!

Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel és rugalmas megoldásokkal várjuk Csillebércen!