Táborok

Ideális helyszínt keres táborok megtartásához?

Táborozzon Budapesten, de természeti környezetben!

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ minden táborozási igényt ki tud elégíteni. Budapest belterületén, de természeti környezetben várjuk iskolai csoportok, egyetemek és főiskolák, sportegyesületek és egyéb szervezetek táborait (osztálykirándulás, erdei iskola, gólyatábor). Különösen budapesti iskolák számára nyújtunk ideális táborozási lehetőségeket, hiszen nem kell távolsági járatokkal utazni, mégis jó levegőn, gyönyörű természeti környezetben valósíthatják meg táborukat.

Tábor Budapest - Sporttábor Csillebérc - karate táborTáborok Budapest - Csillebérc bungaló

Osztálykirándulás Csillebércen

Ne keresgéljen tovább, hisz megtalálta a legmegfelelőbb kiránduló helyet osztályának! Szállásaink különböző kategóriákban állnak rendelkezésre, egyedi ajánlataink között pedig minden korosztály megtalálja az igényeihez és pénztárcájára szabott ajánlatot. Az étkezés miatt sem kell aggódnia, hiszen a helyi étterem ízletes ételekkel várja a csoportokat.

Programlehetőségek a csillebérci táborban:

  • Kisebb-nagyobb foglalkoztató termek
  • Sportolási lehetőségek
  • Tábortűz és bográcsozási lehetőség
  • Szabadtéri medence
  • Lasertag (szabadtéri csapatjáték lézerfényes eszközzel)
  • Paintball ( szabadtéri csapatjáték festékgolyós eszközzel)
  • Kalandpark (Challengeland) időjárástól függően (drótkötélpályás ügyességi mászás a fákon)

Programlehetőségek a tábor közelében

  • Utazás a Gyermekvasúton (Hűvösvölgy – Széchényi-hegy között)
  • János-hegyi libegő
  • Túrázás a közeli Normafánál, a János-hegyi kilátóhoz (2 km), a Széchényi-hegyi kilátóhoz

Erdei iskola Budapesten?

A Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ a Pilisi Parkerdő része, flórája és faunája minden évszakban páratlan lehetőséget kínál a megismerésre. Igény esetén szakképzett túravezető szervezésében segítünk a táborok élményekben gazdag megvalósítása érdekében.
A szállás és étkezés biztosításán túlmenően berendezett termekkel, szükség esetén flip-chart táblákkal, projektorral segítjük az erdei iskola táborok megszervezését.
Kiegészítő programok az erdei iskola táborokhoz: kézműves foglalkozás, sportversenyek, vetélkedők.

Táborok - erdei iskola - osztálykirándulás Budapest - CsillebércTáborok - erdei iskola - osztálykirándulás Budapest - Csillebérc - tűzrakás - bográcsozás

Gólyatábor – Nem baj, ha hangos

Esti koncertek? Hajnalig tartó bulik? Jobbnál jobb vetélkedők? Igen!
Gólyatáborok szervezésére is alkalmas 46 hektáros területünk, a pár száz fős tábortól akár az ezer fősig. Nagy létszámú gólyatáborok részére elsősorban nyári szállásainkat ajánljuk, amelyek egyenként 200, összesen 1000 fő befogadóképességűek. A táborrészek igen kedvelt helyszínek, hiszen más szállástípusoktól, azaz a többi vendégtől kissé elszeparált területen, egymás mellett helyezkednek el, így sem más vendégek, sem a hangerő miatt nem kell feltétlenül aggódni. A város zajától messze, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen széles igényeket tudunk kielégíteni gólyatáborok szervezésében. A csillebérci táborban buszok számára is biztosítunk parkolási lehetőséget.

Szabadtéri színpad, felállítható rendezvénysátrak bővíthetik a megszokott gólyatábori programkínálatot. Több éve adunk otthont különböző budapesti és vidéki egyetemek és főiskolák gólyatáborainak, akik szívesen járnak hozzánk vissza.

Táborok - gólyatábor Budapest - gólyatáborok Csillebérc - Szabadtéri színpad és nézőtér

Amennyiben tábor számára keres ideális helyszínt, kérje egyedi tábor ajánlatunkat most!

Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!